Hoeslakens l online kopen beddengoed-gigant.com

Hoeslakens

Maat Hoeslaken
Kleur
Matriaal
Merk
Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

- 30%
Hoeslaken 180 cm x 200 cm Katoen Dreamhouse Grijs


Levertijd: 1 - 2 werkdagen
InStock
€ 27.95 nu € 14.95

Hoeslaken Katoen 90 cm x 200 cm Wit


Levertijd: 1 - 2 werkdagen
InStock
€ 24.95 nu € 14.95

- 20%
Hoeslaken 140 cm x 200 cm Katoen


Levertijd: 1 - 2 werkdagen
InStock
€ 23.50 nu € 16.95

- 20%
Hoeslaken 140 cm x 200 cm katoen wit


Levertijd: 1 - 2 werkdagen
InStock
€ 23.50 nu € 16.95

Hoeslaken Jersey - Blauw 160 / 180 x 200 cm


Levertijd: 1 - 2 werkdagen
InStock
14.95

Vorige - 1 - 2

Hoeslakens

Om het matras doet u gewoonlijk een hoeslaken zodat u lekker op het matras kunt slapen. Toch zijn er verschillende soorten hoeslakens voor u om uit te kiezen. Het is dus de vraag wat voor smaak u heeft aangaande het bed. Wilt u:

  • ouderwets en degelijk in de witte kleur;
  • een aangepaste kleur;
  • zacht en knusheid verschaffende hoeslakens.

Het is maar net wat uw persoonlijke smaak is. Beddengoed-gigant heeft voor iedereen de meest geschikte hoeslakens in de aanbieding, zodat u daar van kunt profiteren. Ook kunt u hoeslakens bij ons verkrijgen tegen een zeer gunstige prijs.

Hoeslakens met elastiek

Ieder matras heeft zo een eigen formaat. Bij ieder formaat matras heeft beddengoed-gigant een bij passende hoeslaken voor u in de aanbieding. Zodoende past het hoeslaken altijd strak om het matras. Omdat er eveneens een elastieken band wordt gebruikt trekt de stof netjes strak. Deze hoeslakens kunt u in verschillende basis kleuren verkrijgen zodat u altijd een goed uitziend bed heeft. U wilt namelijk het hoeslaken afgestemd hebben op het type dekbed en dekbed hoes.

Altijd passende hoeslakens

Door het stof op een speciale manier te weven zijn de Jersey hoeslakens elastisch. Een bepaalde maat hoeslaken kan dan ook om verschillende matrassen passen. Ook heeft het de eigenschap om gemakkelijk om de dikkere matrassen te passen. De elastische hoeslakens zijn daarmee zeer praktisch. Door de elastische eigenschappen van de hoeslakens trekt het stof ook altijd strak over het matras, waardoor het bed er altijd netjes als het ware opgemaakt uitziet. Maak ook gebruik van de uitstekende kwaliteiten van de Jersey hoeslakens zodat u lekker kunt slapen.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN